Masaža tijela

Masaža tijelaKlasična masaža predstavlja najstariji oblik liječenja te je odličan prirodan put za rješavanje stresa i prevenciju bolesti. Temelj svake masaže je prilagodba tehnike individualno svakoj osobi s određenom tegobom i s ciljem što bržeg oporavka. Masaža pruža osjećaj ugode, sjedinjavanja protoka energije u kombinaciji s ugodnim ambijentom i preparatima za masažu. Masažu možemo prilagođavati prema potrebama, tako da u medicinskoj masaži možemo parcijalno obrađivati leđa koja su u današnje vrijeme stresa često bolna ili sportskom masažom smanjiti napetost u mišićima osobama koje se posebno izlažu sportskim naporima i aktivnostima.

Masaža leđa

Masaža leđaMasažom leđa uspješno djelujemo na problem miogeloza oko mišića što dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode cijelog organizma. Jačina masaže ovisi o trenutnom stanju klijenta i problematici.

Masaža stopala

Masaža stopala Masažom stopala djelujemo na točke koje su povezane sa određenim organima u tijelu čime poboljšavamo cirkulaciju, vraćamo ravnotežu cijelom organizmu i uklanjamo osjećaj umora. Preporučujemo je svima posebno osobama koje zbog poslovnih obveza dodatno opterećuju stopala.

Masaža lica

Masaža licaMasaža lica je tehnika masiranja kojom se poboljšava cirkulacija, postiže čvršći tonus i čistoća kože. Koža nakon masaže postaje elastičnija i svježija. Masaža lica također se koristi u ublažavanju stresa, te tegoba poput migrene i problema s sinusima.

Masaža vlasišta

Masaža vlasištaMasaža vlasišta poseban je treman gdje koristimo tehniku dubokih i sporih pokreta što djeluje relaksirajuće te ublažava simptome glavobolje.

Copyright @ 2011 Kozmetički salon Lotos