Masaža tijela

masaža vlasištaKlasična masaža predstavlja najstariji oblik liječenja te je odličan prirodan put za rješavanje stresa i prevenciju bolesti. Temelj svake masaže je prilagodba tehnike individualno svakoj osobi s određenom tegobom i s ciljem što bržeg oporavka. Masaža pruža osjećaj ugode, sjedinjavanja protoka energije u kombinaciji s ugodnim ambijentom i preparatima za masažu. Masažu možemo prilagođavati prema potrebama, tako da u medicinskoj masaži možemo parcijalno obrađivati leđa koja su u današnje vrijeme stresa često bolna ili sportskom masažom smanjiti napetost u mišićima osobama koje se posebno izlažu sportskim naporima i aktivnostima.

Tretmani tijela

Tretmani tijelaU kozmetičkom salonu Lotos svojim korisnicima nudimo profesionalne usluge tretmana tijela i depilacije. Inovativna kozmetika Skeyndor koju koristimo za anticelulitne tretmane tijela brzo će Vas vratiti u formu i osigurati Vam sigurnost i zadovoljstvo koje zaslužujete!

Tretmani lica protiv starenja

Tretmani licaProces starenja kože neizbježan je kod svake osobe zato preporučamo intenzivne tretmane koji će pokrenuti cirkulaciju i proizvodnju kolagena i elastina što će kožu vidno regenerirati i osvježiti.

Depilacija tijela

DepilacijaDepilaciju tijela radimo hladnim voskom koristeći patrone koje se zagrijavaju do željene temeprature i trakice za jednokratnu upotrebu. Ovakvim načinom depilacije dlačice postaju mekše, tanje i sporije rastu. Čestim tretmanima depilacije hladnim voskom umanjuje se i sam osjećaj boli. Tretman depilacije završava se ugodnim masažnim pokretima.

Copyright @ 2011 Kozmetički salon Lotos