Tretmani tijela

U kozmetičkom salonu Lotos svojim korisnicima nudimo profesionalne usluge tretmana tijela i depilacije. Inovativna kozmetika koju koristimo za anticelulitne tretmane tijela brzo će Vas vratiti u formu i osigurati Vam sigurnost i zadovoljstvo koje zaslužujete!

Neaparativna kavitacija

Masaža leđaNeaparativna kavitacija je inovativni tretman inspiriran tehnologijom ultrazvuka za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita. Za najbolje rezultate preporuča se napraviti kuru od 6 tretmana.

Bandaže cimetom

Bandaže cimetom Body Slindy
Tretman s bandažama natopljenim cimetom, grejpom i biljnim ekstraktima za pojačano sagorijevanje viška masnih naslaga te stimulaciju mikrocirkulacije i limfe.

Body Sculpt - anticelulitni tretman

Body Sculpt anticelulitni tretman pomaže u uklanjanju tvrdokornog celulita i masnih naslaga. Iskoristite pogodnost kupovine od 10 tretmana po povoljnijoj cijeni.

Tretmani lica protiv starenja

Tretmani licaProces starenja kože neizbježan je kod svake osobe zato preporučamo intenzivne tretmane koji će pokrenuti cirkulaciju i proizvodnju kolagena i elastina što će kožu vidno regenerirati i osvježiti.

Tretman lica matičnim stanicama

Masaža vlasišta Skeyndor Eternal
Matične stanice su odgovorne za obnavljanje tkiva, kolagena, elastina, hijaluronske kiseline te besprijekoran izgled kože. Tretman lica matičnim stanicama regenira štiti i stimulira stanice čime se vraća mladi izgled kože.

Tretman lica lifting biljnim hijaluronom

Skeyndor Platinum
Intenzivni tretman lica na bazi orhideje i izoflavona soje djeluje kod opuštenog tonusa kože i ublažava nastale bore. Koža nakon tretmana izgleda sjajnije, čvršće i ima zdraviji izgled.

Tretman lica microabrazija

Skeyndor Radiance renew
Tretman mikroabrazije koristi se kod nečiste i hiperpigmentirane kože. Uklanjanjem odumrlih stanica i čišćenjem površinskog sloja kože potiče se stvaranje novih mladih stanica, što se u konačnici očituje svježim i blistavim tenom.

Tretman lica ultrazvučnom špatulom

ultrazvucna spatulaSkeyndor Ultrazvučna špatula
Ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu, a izvrsni rezultati postižu se u čišćenju kože i smanjenju bora, mitesera i mrlja. Koža postaje trenutno sjajnija, čišća i elastičnija. Koristi se samostalno ili u kombinaciji sa profesionalnim tretmanom.

Tretman lica Derma Peel

Derma Peel Skeyndor Derma Peel
Profesionalni tretman kojim se koža potpuno regenerira, te postiže najbolje rezlutate u otklanjanju različitih mrlja na licu, ekspresivnih bora, malih ožiljaka i tragova akni. Tretmanom se u potpunosti uklanjaju odumrle stanice sa površine kože, čime se pospješuje stanična obnova i metabolizam kože, te potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari.

Tretman Global lift

Global lift Skeyndor Global lift
Cjeloviti lifting tretman koji se bazira na [ProGEN-in] tehnologiji, usmjeren je na marker starenja progerin i njime se postiže efekt facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade ( podbratka).

Copyright @ 2011 Kozmetički salon Lotos